stresssssss

Saya dah hamil nk nak masuk 8 bulan tapi , parents saya slalu marah sbb saya pi kerja naik moto ,husband ada tapi saya yang xnak dia hantar sbb saya slalu kluar pi mana2 lpas balik kerja ... Tapi parents saya mcm nk salahkan dia sbb rasa tadak tanggungjawab kat saya ... Saya dh cuba bgtaw tapi still mcm nk salahkan dia .. Bukan saya nk backup suami atau melawan ckp parents .. Tapi tulaaaa peningg saya tiap kali nk pi kerja waktu pagi mesti isu nih yg disoalkan ..

1 Trả lời

Ada sebab kan parents marah sis. Sis naik moto. Dorang risau la tu. Dorang ingat suami sis takde perasaan tengok isteri dia sarat naik moto. Bahaya jugak. Positif ye sis. Takmau stress2 ni. Kesian baby. Sis pon boleh je tolak ansur naik dgn suami. Mesti parent tak marah dah. Takperlu pon stress2 ni sis. Dorang risau je tu ye. 🥰

5y trước

Takpe. Memang akan jadi macam tu. Kdg benda remeh pon kita stress fikir. Semoga dipermudahkan 🥰 takmau stress2 sangat.