Luahan hati berpantang baby kuning

Baby saya kuning mak mertua salahkan saya sbb masa ngandung tk kerap kluar amik matahari pagi . Saya kadang penat sgt tk larat dh nk jalan luar amik matahari pagi masa ngadung dulu sbb malam nk tidur tkboleh . Lepastu susu pula warna cair dia ckp sbb sye jenis tknk makan ape semua saya dh makan bnyk dh smpai nak muntah rasa . Lepastu first sye mmg dh nk cmpur susu fm sbb susu sye kurang dia marah husband ckp jgn ikutkan saya apa semua . Lepastu bila husband ckp dr yg suruh campur dia cakap “ ha tulah kene campur “ hari2 mcm marah sye sbb makan sikit . Sye dh cuba nk mkn bnyk tpi nnti muntah . Haritu baby kembung pak mertua sya salahkan saya cakap saya makan benda bukan2 padahal dri saya balik rumah smpai harini saya cuma makan nasi , sayur rebus dgn ikan bakar je hari2 lauk sama takda makan benda lain pun selain buah apple , oren dgn anggur .

2 Các câu trả lời

awak byk bersabar yaa. kuatkan semangat. dugaan awak time pantang kena mcm ni . bila duduk dgn org tua , diorg anggap kita ni mcm tak reti jaga anak lagi, tambah first time jadi parent kan. diorg nak kita jadi mcm diorg dulu, ikut cara diorg. padahal skrg lain da. lagipun awak pun da cuba yg terbaik. skrg ni awak luah kt suami awak, minta dia back up awak. dia kena juga bsuara, bahaya time pantang mcm ni stress.

Hi mommy. Saya ada pengalaman anak kena jaundice lama. Cahaya lampu yang pakai kat wad tu yang serba sedikit membantu pemulihan jaundice anak. Orang lama² ni kadang dah biasa benda yang mereka pernah buat so rasa sekarang pun rasa sama. Sebab dulu takda pengetahuan. Apa pun banyakkan istighfar dan doa moga Allah beri kesabaran ya 💕 apa pun Alhamdulillah mommy dapat suami yang supportive.