cara naikkan berat badan semasa hamil..

Saya dah hamil 16minggu lebih.. doktor suruh naikkan berat badan dalam 500gram. Haritu timbang turun 500g dari 64.7kg ke 64.2kg.. sekarang saya timbang berat badan jadi 63.3kg plak.. ada kesan apa2 tak nanti? Sebab doktor kata kalau tak naik, dia minta saya buat beberapa ujian nanti..

15 Các câu trả lời

Heran juga ..sbb org preg ni sllu berat mkin naik bkn trn..kcli sis morning sickness yg truk.

5y trước

Smga sentiasa sihat dan slmt mlhrkn ank

Saya rsa.. Berat awak tu dh okay.. Klau berat lg, nti d ktegorikan sbagai obesiti

Minum susu 3 kali sehari mkn buah buahan oren sbb ada vitamin c

Erm saye da 34w 66kg tu pon doc kata berat naik bnyk ni😅..

Makan kerap tp sikit2