Upt -ve tapi scan nmpk ada ketuban

Saya dah berkahwin 2 tahun 6 bulan ..tapi blm pernah ada zuriat..utk tahun ni sy last period pd 6/2/2021.. selepas 2 minggu tarikh period sy keluar spotting brown 3 hari shj. Saya test upt tapi -ve. Saya ke klinik Azhar (swasta) utk pemeriksaan. Doc scan dan doc ckp ada nmpk air ketuban.. adakah saya pregnant sedangkan hasil upt sy -ve

Upt -ve tapi scan nmpk ada ketuban
2 Các câu trả lời

Mungkin kandungan masih baru & upt tak sensitif. Puan jaga diri ye. 1-2minggu lagi cuba test semula. Semoga ada rezeki puan🌹

3y trước

InshaaAllah..terima kasih sis

kandungan msih awal kot..

3y trước

sis pandai tgk detail scan ni x? adakah yg sy bulat nk merah tu air ketuban?