Sy dah buat test pack 2 kali, dan keduanya positif. Last period 8/1/2021.Apa yg perlu sy buat

Test pd 10/2 positif, test kali kedua pd 15/2 juga positif . Last period pun sikit2 ja. #ingintahu berapa dah usia kandungan

2 Các câu trả lời

Cbe sis masukkan last period sis dlm app ni. Nnt dia akan predict berapa usia kandungan sis

4y trước

Tq sis mengikut app ni sy dah masuk 6 mggu 2 hari. perlukah sy terus jumpa DR @ tggu sampai 8 mggu.

samalah usia kandungan dgn sy..sy d masuk 6w4day

4y trước

tahniah sis, mengikut app ni, hari ni sy dah 7w.