Spotting 5 & 6 week

10/9 hari tu ada sedikit spotting jam 3 pagi warna coklat dan cair. Hari ni 20/9 jam 6.30 pagi ada lagi sedikit spotting sama seperti 10/9. Tapi sikit sahaja. Normal atau kena jumpa doktor? Belum buat apa-apa check up lagi setakat ni. Ingat 30/9 ni baru nak pergi klinik buat scan. #firstbaby #sedikitrisau

1 Trả lời

baik pergi jumpa Dr sis. saya dulu mula2 keluar coklat2 terus pergi jumpa Dr dan disahkan gugur. kalau pergi awal Dr kta dia boleh bgi ubat kuatkan rahim

4y trước

Terima kasih sis ☺️ Alhamdulillah sudah cek ke klinik tadi