Hi nak tanya

Saya dah 5minggu tapi scan tak nampak ape pun. Tapi saya ade kuar darah. Tapi bukan seketul. Bila doktor cek air kecing positif. Dia takde kata gugur ke apa.

2 Các câu trả lời

Saya pun baru scan kemarin.. Doc kata kemungkinan ada fibroid laa apalaaahh last2 nampak jugak kantung tapi masih baru lagi 4minggu 2hari..

5y trước

Insyaallah.. Semoga ada rezeki yaa sis 😘

Masa awal sis.. sis sabar lh.. nnti 10 weeks lebih baru tu nmpk ..

5y trước

Risau jugak dah scan 2 kali. Tak nmpak pun. Ni kne tahan wad. Mintak ade lh nnti scan. Mungkin ni awal lgy