Pendarahan tetapi tak pecah ketuban

Saya dah 38 minggu, 2 hari pendarahan tapi tak pecah ketuban lagi. Pendarahan yang saya alami ni bentuknya macam lendir campur darah. Semalam pergi hospital, dr suruh balik sebab kantung air ketuban takde leaking. Ada siapa2 experience macam ni ke? #firstbaby

1 Trả lời

Yup normal sis. Macam sy turun lendir darah, 2 malam jugak baru bersalin. Tu pun nurse bukakkan jalan. Tapi 2 malam tu mmg contraction padu laa 😅