Nak tanya, saya firstime 😅

Saya dah 37 minggu. Malam tadi dgn pagi ni keluar lendir warna coklat tp takde rasa sakit2 lg. Cuma sakit belakang, pinggang tak boleh tidur je. Lendir coklat tu tanda apa ya? #bantusharing #firstbaby #seriusnanya #1stimemom

1 Trả lời

Kalau ikutkan da turun tanda bersalin. If lendir tu makin banyak n awk da start rasa sakit contraction yg datang sekejap sekejap, tu tanda bersalin yaa 😊. Tp kalau lendir ttbe stop, then bukan. Itu mungkin darah lama baru keluar...

3y trước

setakat ni belum ada rasa contraction apa2 lg. perut mengeras sikit2 je.