dzikri

Saya dah 3 bulan...?

dzikri
16 Các câu trả lời

Comelnyaaa baby dzikriii..😍 hi, sy pula 1 bulan lebih, 5 hari lg masuk 2 bulan.. slmt brkenalan! Tgn ibu kcil sbb ibu kecil dn pendek 😂

5y trước

Baby Kayyisa Hanin namanya.. 🤭

Nak tanya, dzikri susu badan ke fm ya? Semangatnyaaa. Anak saya sebulan belum gemuk lg huhu

5y trước

Dzikri fm... dia xnk bf dah pump msuk dlm botol pon dia xnk minum...

Bam bam nye... comel... moga membesar jd ank yg soleh utk mama papa ye syg...

5y trước

Amiin... tq taw unty...😘

Sama sis kita punya kerusi. Kaler merah hitam. Baby pn 3bulan. Hihi

5y trước

Hihihi ye ke.... kwn yg bg ni untk dzikri

Hai Dzikri comel! 😍😍 Dah pandai apa skrg ni?

5y trước

Hai unty...dzikri dah pandai hisap jari.. meniarap n gelak2..😘

tembamnyaa , full bf ke sis ?

5y trước

👌

Semoga sihat selalu bby.. 😍

5y trước

Tq..😍

Ololololo comelnyaaa. 😍🤗

5y trước

Tq 😍

Comey nya dia..cool je muka..

5y trước

Most welcome😄

Comelnya awak, masya Allah.

5y trước

Terima kasih... penyejuk hati penenang jiwa mama ni..