dzikri moody..

Memang bby ada hari dia xnak minum susu mane ke? Sbb 2 hri ni bby dzikri kurang minum susu...?

dzikri moody..
5 Các câu trả lời

Anak sulung saya dulu kalau nak beralih bulan seminggu awal dah tunjuk perangai moody. Tak minum susu. Sampai bengkak breast. Melalak je. 3 hari dia akan buat perangai. Kami nak tidurkan dia terpaksa tolak dlm stroller sampai tertido. Sampai umur 1 thn baru dia kembali normal sis. InshaAllah, semoga Allah permudahkan urusan sis sebagai ibu yea. Just enjoy the moment 😊

5y trước

Wc dear. 😁

Die ade x sihat ke... Selsema ke batuk ke...aktif mcm biasa x... Biasa klau baby x sihat ni die kurang nk susu... Mcm anak sy hari tu die demam kejap... Die kurang susu... Tapi pas tu dh sihat die susu cm biasa balik

5y trước

Anak sy pun mcm tu sis masuk 3bulan tak kuat menyusu sgt

Comellnya.. biasa baby sy kurang menyusu bila dia hidung tersumbat.. atau ada masa dia menyusu waktu mlm lama, siang kurang menyusu @ siang menyusu lama, mlm kurang menyusu..

5y trước

Ooooo... bby dzikri menyusu malam jer kerap... siang kurang

Maybe nak dpt akal br..mcm ank sy

Comelnya

5y trước

Tq awak...😘