sory sensitif

saya dah 3 bulan kawin..tapi bila bersama masing2 tak boleh capai klimaks..disebabkan kemaluan suami tak boleh masuk sampai habis..sampai skg x bdarah ..adakah dara belum pecah?

21 Các câu trả lời

Mcm2 teknologi da skrg sis..beli la gambir emas tu..br rm90..iktiar je..laki sy beli 1st time guna 45 minit hahahaha pastu trs bln dpn preggy 2nd baby..now da 10w..anak 1st 3 tahun dah..

4y trước

Ada kesan sampingan x guna tu

Erm.. Pompuan xklimaks tu biasa. Lelaki tak klimaks, boleh rujuk kepada doktor. Mungkin ada permasalahan pada organ si suami. Sekian info 😬

Yang tanya soalan ni pmpuan ka laki? Bukan apa, ada jantan gila seks suka menyamar jadi pmpuan dan tanya soalan2 tak sensitif mcm ni..

4y trước

Ntah la ssh nk ckp x Malu agaknyer

apa punya soalan dah..kira dah aibkan suami ni😑google je la..cri solusi cmna..jumpa doc.. hare betul😪😪

4y trước

Kat sini org reply terus..sbb tu bgus theasianparent ni..apa salah berkongsi masalah..lgpon org xknal kan..siap hide name..

Bg perempuan x mencapai klimaks itu biasa. Lgpn sis bru kawin msh dlm tempoh 'explore'. Tp untuk lelaki, agak pelik di situ.

dear. x semestinya kene keluar darah baru pecah dara. tp kalau x capai klimaks masa bersama baik berbincang elok2. belajar posisi lain bg puas

Nak capai klimaks? Senang jeh korg berdua tengok video sebelom bersama . Tak salah pun utk kebahagiaan suami isteri kan.

4y trước

Sy mntak maaf semua ye....slamat hari raya

ada jugak yg tanya soalan2 macam ni 🤦‍♀️🤦‍♀️

2y trước

dia ada hak untuk bertanya... ehh ada yee perempuan di lahir kan tanpa dara... so jgn silap🙃

Maaf ye puan...mula2 sy terasa nk tanya apa makna klimaks pd puan?

cuba suruh suami pi ngurut cara kampung.