assalamualaikum, maaf nak bertanya.

saya buat upt tapi hasil negatif. tapi simptom hamil ada. Saya perlu ke klinik tak untuk scan? Dan apa yang perlu saya buat? First time, jadi saya confius nak buat apa ?

2 Các câu trả lời

Sy byk kli check upt 1line je...tnda pregnant mmg ad seminggu pning n muntah..igt sbb sy stress keje..tpi pelik period pon lmbt dtg...MLS nk sakit kple pkir..baek g klinik..skli check alhamdulilah positive

Waalaikummussalam. Ya puan, seeloknya terus ke klinik yang berdekatan dan berbincang dgan doktor ya😊