Kenapa period lambat, ada tanda hamil tapi UPT negatif?

Teruja nak buat ujian kehamilan sebab simptom hamil sudah mula rasa terutama bila haid lewat? Namun keputusan yang diperoleh menghampakan. Kenapa dan apa patut saya buat? Baca artikel ini: https://my.theasianparent.com/upt-negatif-tapi-tidak-haid

Kenapa period lambat, ada tanda hamil tapi UPT negatif?
4 Các câu trả lời

biasanya sebab nak period, sbb simptom period dan simptom hamil lebih kurang. saya pun banyak kali terkena.

hormon mungkin.. tp lebih baik check doktor cepat. takut ada lain yg xkena

jumpa doktor lebih senang

Tq share