Upt negatif tapi hamil ?

Assalamualaikum semuaa, ada tak sesiapa yg kat sini bilaa buat upt negatif tapi sebenarnyaa hamil ? adakah sy buat upt terlalu awal ? sy first time delay period 9hari dah ni, tapi bilaa cek upt negatif . sy period regular , tiap bulan mesti period, kalau tak awal mesti on time . Paling lambat pun sehari . Tapi kali ni 9hari dah delay , nak cakap simptom preggy tak teruk tapi ada laa. Simptom yg sy ada sekarang - breast tegang - kerap kencing - cepat mengah - cepat ngntok - perut kembung #advicepls #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #pregnancy

Upt negatif tapi hamil ?
6 Các câu trả lời

Sy pun mengalami perkara sama. tapi saya dah lewat period sebulan. test UPT masih negatif. period teratur. tanda hamil pun ada. ada sulung dulu keluar spot darah je.check trus positif. yang sekarang ni saya kurang pasti

boleh sy tahu skrg awk pregnant x ?? sbb sy pun alamai benda yg sama 🥲

2y trước

wktu cek ngtive tu da delay brpa hri sis?

test balik after 3weeks..mungkin hcg rendah lg

3y trước

Inshaallah sis , semogaa ada rezeki buat kitaa sis . sy try tunggu lagi smpai hujung bulan baru test semulaa . Ataupun mungkin semalam sy test pukul 2pm , bukan waktu yg tepat kot .

cuba beli pregnant test clear blue yg dgital tu..

3y trước

yep btul tu..semoga ade rzeki awk ye🤲🏻🤲🏻Aaminnn

Moga ada rezeki sis

nnt test balik