Any Suggestions ?

Saya berkahwin end of month January 2019..Saya pernah keguguran pada bulan Mei 2019..waktu tu kandungan 3 bulan dan kantung sahaja yang membesar..lepas daripada tuu Period macam biasa..kalau ikutkan last period saya 2 Nov 2019..sampai sekarang saya tak period lagi...sakit2 macam nak period pain tu ada..dan ada jugak terfikir nak check pregnancy test tuu..tapi saya tak bersedia..?

2 Các câu trả lời

Sya pun last period 2/11..hri2 rsa period pain..tp xhaid pun..cek upt positif..4week..scan dh ada kantung..

Check la. Mana tahu pn preggy, boleh ambil langkah berjaga-jaga sbb pn ada sejarah keguguran.