Period Delayed

Assalamualaikum mommies mommies semua, ada tak sesiapa dekat sini pernah dalam sebulan datang period 2 kali? Last month, saya datang period tapi darah sikit-sikit je keluar pada 5/7/2019-8/7/2019. Pada 22/7/2019-24/7/2019 saya datang period lagi, darah keluar banyak untuk 3 hari. Kalau ikut calendar apps, period datang 22/9/2019 tapi sampai sekarang tak period lagi. Dah lewat 4 hari. Should I check UPT? Saya dah berkahwin setahun lebih dah.

1 Trả lời

Try upt sis.. klau upt negative darah skit2 tu sebab hormone problem sis..

5y trước

Okay sis, nak try UPT hujung bulan ni. Bagi delay sikit dulu. Thanks sis ❤️