CEPAT² LAA KELUAR. Mama dah tak larat sayang

Saya berhenti keje masa preggy 6bulan sampai situ je kekuatan. Skrg dah 8bulan due date 27/7. Terasa betul seksanya ye dgn perut tegang selalu, pinggang sakit, jalan mcm penguin, baring kiri kanan melentang semua serba tak kena. Pastu rasa mcm sesak nafas, semput, mcm kena himpit je dada ni sampai kadang rasa nak nangis pastu cakap “mana nafas ni, aku perlukan udara” hahahaha. Alhamdulillah journey yg akan saya kenang sampai saya mati. Tapi ni last la, tanak dah lepas ni cukup la satu 😭 Pengalaman mommies yg mommy paling tak suka apa? Haa cer komen. Boleh la saya baca untuk isi masa lapang hehe Mcm saya masuk third trim ni malas sungguh nak masak. Segala bau bawang ke apa benci hiduuu. Sapa² nak makan suruh masak sendiri 🤣

15 Các câu trả lời

due kite sme.. sy pulak makin malas.. cepat penat.. gerakan anak pon da xskuat mcm sblom neh.. misi pling bising bile nk cek perot.. sbb perot sy tebal.. ini anak ptame.. Alhamdulillah xde pape alahan..