sesak nafas...

skrg dah msum 33week.. rasa sesak nafas smakin mjadi2.. baring je pun sesak nafas.. klau baring terlentang rasa sesak je.. hnya boleh baring miring kiri dan kanan.. klau bdiri lama pun rasa nak pitam.. normal ke?? ni ank k dua.. dlu ank ptama oke je.. hamil ank kdua bjalan pun mcam penguin hehe.. ank ptama dlu siap boleh lari2.. lari sbb ade rumah tbakar.. ?? tapi rasa bdan lagi ringan la dri yg skrg.. kadang2 tkecil hati bila org ckp skrg mgndung ank k dua mgada2.. cepat letih, dan xlarat nk buat kja..?

2 Các câu trả lời

Normal sis..sya pun mcm ni..redha je..😂..wktu bangun dari duduk or baring sis jgn bdiri trus..gapkan dgn masa duduk atau jgn jalan terus...dah bdiri tnggu stabil dulu..

5y trước

oke sis... hehe...

Sbr la.. Mmg gtu.. Tmbh2 umur mkin mningkat

5y trước

oohh. oke.. umur smakin mningkat.. hehe xtrasa mkin tua.. 😁😁