SESAK NAFAS

2hari saya kena resdung bersin je pastu meleleh je hingus . pastu hari ke 3 ni rasa sesak nafas .mcm semput pun ada. Tadi pergi klinik doctor tu takutkan saya. Dia cakap mungkin darah beku d dada tp dia chek jantung nadi tiada apa yg merisaukan chek kaki ada kram ke ada sakit ke tp takda.just nafas saya pendek je la semput. Tapi tetap suruh saya pergi hospital .dia chek baby pun normal Masalhnya skrang saya takda duit .. ada tak sesiapa yang alami mcm saya ... 😔 Saya betul2 takda duit untuk pergi hospital nak grab pun takda . Tadi ada 100 dah hbis bayar klinik . Risauu #advicepls #17week5days

1 Trả lời

hospital gov byr seringgit je. awk sesak nafas jgn main2. husband mana? mintak husband hantar and bagi duit. awk tanggungjawab dia. kalau xde suami mintak ahli keluarga, jiran atau kwn hantar pg hospital. pergi segera.

1y trước

dah pergi klinik tadi ..dia pam . nafas ok skit .just sakit dada mash ade ..x seteruk pagi td laa . saya bukan ic ..wlupun bapa saya warganega .mak syaa warga asing dorang takda surt kawin thats why saya mash pakai surt beranak .. kalau saya pergi hospital confirm berbayar dlm 1k lebh . saya bersalin sahaja pun 2 thun lepas hbis 4k . untk org bukn warga mmg mahal sgt klu pergi hospital