Dilema pantang. Normal ke rasa bosan macam ni?

Saya baru start pantang dan ini hari ke 5 saya. Buat masa sekarang alhamdullilah saya boleh bergerak & luka tak sakit sangat. Tapi bila pantang ni, saya disuruh duduk diam je atas katil. Saya teringin juga nak ke dapur tolong2 atau urus baby. Tapi tak dibenarkan. Katanya tak bagus…tapi mental saya lagi celaru bila duduk saja mcm tu. saya rasa mcm nak bergerak2. Tak la sampai gerak aktif, sekadar tolong masak sikit2 yg tak bergerak laju2. Mmg tak bagus sgt ke?

16 Các câu trả lời

kalau boring dalam bilik, duduk luar kejap.. ada org nak tolong, beruntung sangat tu.. memang kena tahan boring dalam pantang ni.. try scroll shopee ke.. eh, ajar yang bukan2 pulak 🫢😂

masa pantang anak pertama pun sama mcm ni . tp pls dgar nasihat org tua2 . masa pantang ni memg boring tp bdn nak pakai lama so time berpantang ni la masa terbaik rehat kan bdn .

Mak saya kata time pantang ni rehat betul2. Nanti lepas pantang dah tak boleh tido lena. 😂

klau sis rsa kuat bdan boleh je bjalan2 utk lncarkan peredran darah ..tp slow2 ye hehe

Kak bukak Shopee ke Tiktok ke kak shopping utk hilangkan bosan😂😂😂

bersyukur dpt rest