Newbie minta tips cepat lekat

Hi saya baru reg TAP. dan baru 2 bulan kawen. Ada tips cepat lekat tak ?

21 Các câu trả lời

Amalkan folic acid 3 bulan sbelum preggy..install app tuk check waktu subur..

Yep rajin bersama..Kahwin hujung bln 10.. lg sebulan lebih due date 😅

Rajin bersama 😅 itu tips sy. Bulan 12 kahwin skrg dah 7bulan pregnant.

5y trước

Sama sy. Bln 12 kawen skang pun 7bln..selalu bsama dan waktu subur utk laki2 4pg smpai 7pg..rzeki awal dr Allah.Alhamdulillah

Cuba try selepas habis haid . Masatu pun subur .

Makan folic acid awal2.. untuk kandungan

kerapkan bersame. n kepuasan bersame.

Bulan ke 3 lekat.. 😁😁😁😁

cba sis minum jus dlima

tq semuaa 🥰🥰🥰

Tips dia hari2 buat 😅😅😂

5y trước

Hahah, ohh cmtu pula suami sy kata, dah lekat trus xnk kt dy dah..hehe