tips pregnant semula

Hi . saya gugur 2tahun lepas bulan 6 2021 . tapi sampai tahun ni masih tak lekat balik . dah macam2 iktiar urut ikut waktu subur. ada tips lain ke yg ada pengalaman utk cepat lekat balik #ttcafterMiscarriage #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

6 Các câu trả lời

Jgn stres itu jalan dia . Dan cuba minum jus royal V . Product bonda alif syukri . Sy iktiar dgn jus tu lah . Masuk botol kedua alhamdulilah lekat . Ttc 6 tahun ye . Yg penting jangan stres .

Amal kn jus mamariam sis. dan makan benda2 yg khasiat sprti buah dan suami pon bole minum kopi zuriat tu. in shaa allah lekat. sambil2 tu tips bersama kena lebih praktik. 😉

buat test husband n wife.. lepastu jgn pikir sgt pasal nk anak. buat relax je.. nanti dia akan dtg sendiri bila kita tak pikir dia.

pg check husband and wife. kekdg sbb ade pcos ke ape ke. or quality sperm x elok. sperm abnormal.

buat checkup suami isteri. dari situ boleh tahu masalah & cari solution.

sy minum susu efferty.. boleh tgok tiktok dr raihana, bnyak share tips..

1y trước

saya pon sama...