Tetiba Darah Keluar

Saya baru pregnent, tapi pagi ni tengok darah keluar tapi tak banyak lah. Ada tak mommies2 yang tahu sebab apa ? Risau lah pulak. Em

10 Các câu trả lời

hye.. sya msa 4-6 minggu dulu mmg hari2 spotting.. smpai pergi hosptal.tp doc ckp penempelan. so, xda apa2. cuma perlu ke hosptal lg kalau ada fresh blood. sebab itu tanda keguguran. syukur alhmdulillah sekarang saya dh masok trmister ke 2..gdluck mommy. & relex ok.. aslong dia bukan fresh blood.tp lain org lain pngalaman. doa banyak2.

Penat agaknye tuh... Sy pun mcm tu jugak. . pregnant 4minggu and then umah ade kenduri.. Kepenatan tu..sebb tu bleeding sikit ... Lepas tu da xde darah... Alhamdulillah

Masa br2 ngandung hrtu sy bleeding fresh blood gie check doc kata tu darah menandakan janin melekat ke dinding rahim. Tp sis cuba gie cek ye kat doc. Boleh jd threatened miscarriage tu

Better g klinik/hospital.. Sy b4 ni pun flek coklat.. Hari ni keluar fresh blood, g hospital da gugur... Janin keluar time nk buang air kecil kt hospital..

Refer dktor cpt. Keluar darah ni salah stu tande gugur.. Moga baik2 saje bby u..

Lebih baik sis refer dr..saya pernah juga.. cuma sbb keletihan. Alhamdulillah.. bby ok..

Ohh mcm sy awal preggy mgg mcm tue smp 3 bulan..lps tue ok dah

Implantation bleeding kot tu.. Ape2 pun refer dr ya

Kalau brownish tu normal. Consult doctor ya

Pergi jumpa doktor and pakai pad.