Keluar Darah Merah Muda Di Dubur

Assalamualaikum,salam sejahtera. Bole saya minta pendapat mom² semua. Saya hamil 30 minggu, tadi pagi saya membuang air besar. Tetiba keluar darah merah muda di dubur. Agak banyak juga lah tapi selepas cuci darah tak da keluar da. Perlu tak saya p hospital sebab saya ada masalah uri di bawah. Minta tolong mom² semua yg ada pengalaman 🙏

1 Trả lời

mybe luka kot

4y trước

mungkin jga kot. sya cma risau kalau ada kna mgena dgn masalah uri d bawah tu saja. 😅