Keluar darah selepas tvs scan

Salam .. hi mommies2 sekalian. Saya nak tanya normal ke lepas tvs scan akan keluar bleeding? Risau saya tengok darah keluar ni 😣#spotting #tvsscan

2 Các câu trả lời

saya pun baru lepas tvs scan sebab doc suspek ectopic pregnancy..berdarah2 dekat katil hospital tadi..doc xdpt nak sah kan lagi saya mengandung luar rahim or tak..tapu urine positif, takit chemical pregnancy..sedih betul

Dah balik dari klinik ke, keluar darah tu? better call klinik balik

2y trước

Ye betul dah balik dari klinik . Dah sampai rumah nak mandi baru perasan hmm 😞