Permulaan makan

Saya baru mula bagi makan untuk baby nk masuk 6 bulan. Tp terkulat kulat. Pastu suap kali ketiga da takmau nangis nangis. Normal ke mcm tu? Patut ke saya tambah kekerapan beri makan untuk biasakan?

2 Các câu trả lời

bby ambil ms skit tuk bljr mkn..pd awal2 ni..lelm nnti bila dh ok n blh adapt bby akn njoy mkn..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

normal. bby ambil masa utk sesuaikan diri. selama ni dia minum liquid sahaja, ni baru nk belajar mknan pejal