Baby meragam.

Dah berapa malam baby asyik meragam. Dia bangun meragam nak nangis tapi x nangis.. Baby umur 6 minggu.. beri susu x nak .. direct bf diempeng nye.. pastu nangis sebab keluar air susu.. bagi pacifier saya x nak biasakan.. x bagi nanti nak melalak.. saya serba salah.. pagi saya tak bagi kalau malam dh larut tu terpaksa lh bagi.. saya pun ada sebab x nak bagi.. Pertama.. takut gigi jongang( ataupun tu genetik) Kedua mil x bagi dia marah Ketiga.. x nak biasakan #firstmom Jangan kecam ye.. saya nak pendapat.. apa penyebab dia meragam camtu.. dan solution patut saya buat. Tq

2 Các câu trả lời

Sama mcm anak saya sekarang. Bedung pun taknak, asik nak nyotnyot je tapi tak nak pacifier. Slalunya saya akan peluk rapat sambil dodoikan (swingging) sampai dia tertidur atau tiarapkan dia tepuk2 belakang.

2t trước

nnti saya cuba lgi..

dh try chck perut dia ada kembung tak..

2t trước

dah.. perut x kembung.. kentut sendawa semua oky..