PREGNANT KALI KETIGA

Saya baru lepas bersalin tahun ni bulan 3 . Saya amek perancang cocok depo setiap 2 bulan sekali . Saya tak tahu kenapa satu hari saya cek upt double line. Saya menanges tak boleyh nak kata . Saya dan suami dah rancang nak tambah anak bila si sulung dan yang kedua dah besar . Dalam tempoh 4-5 tahun akan dtg . Sejak itu Saya mengalami depression, saya selalu memikirkan boleyh ka saya menjaga anak yang kecik² semua selang setahun umurnya. saya telah ikot tarikh perancang yang nurse bagi dengan betul . Tapi Allah bagi lagi rezeki untuk saya . Saya tak tahu nak gembira atau sedih . Bagilahh saya semangat agar saya dapat menjaga kandungan saya dengan baek .

5 Các câu trả lời

Alhamdulillah itu tanda allah nak bagi lagi rezeki pada puan, Sebab allah tahu puan mampu. Saya tumpang gembira 😊🤲