Jarak anak

Mommies ada tak pengalaman jarak anak setahun sorang? Jom share pengalaman masing-masing. Anak sulung saya baru nak masuk 10 bulan. Bila check UPT double line, rupanya dah 6w. Allahu, risau kat anak sulung kecik lagi🥲Dah usaha rancang tapi rezeki anak Allah nak bagi lagi.

10 Các câu trả lời

saya masa ank sulung br 4bln sy dh hml lg 4weeks🥴kl brsln normal takde mslh lah sis..tp tu la kita mesti bagi full prhatian kpd yg sulung biar rsa dia tak trabaikn kl bby tu blm fhm lg jgn byk dukung bby tu kl takde yg tolong..&hasben hrs slalu bg support lah..kl kita tgh bg susu bby..ank sulung tlg jaga main2 dgn ppny.. awal2 mmng lah penat sgt..tp skrg dh besar cam twins je kmn2 slalu br2 beli2 apa2 mesti sama...&lpstu bagi jrk la..ksian kl hml lg..biqr rehat pula bdn kita slps hml&brsaln abg lahir 2015,adikny lahir 2016

sye lg lah sis anak 1 bru 7 bulan sye dh prgnant anak.ke 2..alhamdulillah sye bru lpaz mlhirkn anak ke 2..4 julai kt hspital melaka..suami byk membantu utk anak 1 ni..dan alhamdulillah anak 1 x byk karenah sgt..cuma sye rse srba salah stiap kli tgk anak 1 ..msti umi kte..maafkn umi nuha..nuha kcik lg dh dpt adik..umi janji umi akan jge nuha..huhu cmne nk hilangkn prsaan ni ye.

Sy pon skrg tgh mengalami,dapat tau masa usia first bby 5bulan..sy pregnant yg second bby 4minggu 5hari😢skrg usia kandungan 6minggu 4hari☺️memang stress,tmbah pulak dgn penat nya😔

sy pun dpt tau preggy masa ank no 3 umur 10 bln..skrg dh 30w..mmg risau kt ank bru nk manja2 nk dpt adik lg..Rasa stress jgk mula2 tp lma2 ok je..yg pntg jgn abaikn yg kcik tu☺️

saya ..baru bersalin bulan mei tahun lepas ..and bile check double line..skrang ank sye no 2 baru 1 thun 2bulan..dan ini nak masuk ank no 3 dh

no 1 : 4/12/15 No 2: 17/1/17 No 3:9/5/19 No 4:due 21/11/21 Yg sulung dgn no 2 beza setahun sebulan umur.

Saya 3 tahun berturut turut. 1st 8/8/19 2nd 7/7/20 3rd 3/7/21 Tgh pantang 13 hari kot.

ank sulung 8 bulan... prgnant lg....tiap kli prgnant alahan truk

saya pun..ank bru msuk 6bln dh preggy 17 weeks..pnt lain mcm

anak sulung setaun 6 bulan, skrg mngndung bru 4 weeks