ketulan coklat

hi. Saya baru keluar wad sebab baby mengeras dan pembukaan dah pun 2cm. Harini tiba kencing keluar kentulan coklat mcmni. Siapa ada pengalaman mcmni ? kena g hospital balik ke

ketulan coklat
20 Các câu trả lời

assalamualaikum mintak maaf saya cuma mau tnya bh klu 36 Minggu dekat bersalin sdh kh itu atau lama lgi

Time sy pon ade jgk klua mcmnie sy troz jer pegy hsptl then Kene warded jugak ..

4t trước

terus kena bersalin ke ?

saya cambi Jgk tp xbyk..keluar subuh tu...bersalin pukul 11 pagi.. alhamdulillah mudah

Balik g hospital mama. sy pun begini dulu. tak lama contraction akan kerap

awak terus ke hospital jangan tggu lama² ..

4t trước

awak jalan² supaya bukaan cepat . semoga dipermudahkan awak melahirkan nanti😊

tanda nak bersalin sis

4t trước

depends org. slagi sakitnya boleh tahan, buat senaman kt rumah. smpai sakit takboleh tahan bru ke hosp. risau kna seluk je bnyk kali nnti

tanda2 nak bersalin..Klau Sya keluar ni tak Smpai 8jam brsalin..

buat senaman kupu2 ...xtau tgok tiktok ke google....

boleh ke hospital klu perut kerap mngeras

awak time ni dah berapa bulan ya ?

4t trước

35minggu