Keluar coklat

Dah 3 hari keluar mcmni pada tarikh period. Harini hari ke 4. Kering pula. Normal ke? Atau mengandung? ##seriusnanya #bantusharing #ingintahu

Keluar coklat
14 Các câu trả lời

mcm saya ni PCOS, so period saya mmg mcm ni. Memang takde flow sgt if saya period. Period yg mcm ni, menandakan ada masalah hormon. Ini bagi saya keadaan sayalah. Aliran darah sikit/tiada disebabkan tiada berlaku ovulasi. Untuk kes awak, saya nasihatkan awak utk ke klinik pakar puan utk pemeriksaan lanjut. Untuk confirmation.

1y trước

ya btl sy pn ada pcos time tu... doktor bg ubat hormon... n now 38minggu 6hari saya pregnant

Kalau sy dtg spotting macam ni, dua hri slps tu period mesti dtg. means darah kotor keluar first bru darah haid. tp smua org xsma kn, jadi tnggu je la mcm mna esok2 dia. klu spotting tu 2/3 hri je dan tak bnyk sgt blh jadi implantasi. Tnggu seminggu slps ni blh cek upt utk kepastian. Klu risau blh consult dgn dr.

Disarankan kena cek upt kalau kebiasaannya period sis bukan mcm ni.. kdg tu keluar darah lama dulu baru mengandung.. lain org lain petanda sis.. apa pun try cek upt dulu ok

period kelua sikit2 petanda nk hamil .. sy jadi lepastu .. cek upt hari ke 3-4 tu positif .. sbb period coklat tu terhenti dalam masa 2,3 harinje

1y trước

Alhamdulilah, terima kasih sis atas komen yang positif. Saya dah check upt v+.

saya dulu selalu mcm nie period x menentu skjap je ada mcm nie di hujung2 period atau diawal2 tp x kan ada period bnyk mcm sllu tu

sya mcm ni dlu 2 hr drh period mcm biasa hr ke3 dh hbs period slalu klau period 7hr.skrg sya dh 19minggu

1y trước

Alhamdulilah tahniah

Alhamdulilah. Saya check upt tadi v+. Mungkin next week baru check klinik. Terima kasih sis atas jawapan sis

jgn penin buat upt sis. tp dr segi pengalaman sy bleeding time awal pregnant. darah dia bkn mcm ni.

saya pernah ada.masalah pcos utk saya.not sure for you sis

klau dh bt upt lpstu -ve itu mknanya period