Air susu berlebihan

Saya baru jer jadi mommy ..Saya nak tanya mommy² smua,macam mana nak cover air susu yg menitis² ni ?saya nak keluar rmah pon tak selesa sebab air susu tu kluar banyak sampai baju saya basah ..saya selalu juga pam air susu saya ni tapi tetap juga menitis² ..mommy² semua ada idea tak mcm mna nak cover air susu ni supaya baju tak basah ?

1 Trả lời

Sis pkai breast pad x?

5y trước

https://shopee.com.my/product/30757615/2128836043?smtt=0.0.9 Sy beli sni sis. 100 pcs rm12 kping. Beli yg pakai basuh punya leceh skit.. 😅 lmbt rendam trus naik tahi lalat. Yg ni sy dh pkai since brslin smpai ank da 11bulan..