SUSU KELUAR

hi mommy mommy . saya nak tanya , normal ke susu keluar walaupun kita tk picit or tekan breast kita . thu thu basah baju , kesan basah titik titik . kandungan baru nak masuk 28w .

3 Các câu trả lời

Saya punya susu 18minggu dah start keluar , mak kata murah rezeki anak. Untill now 30 weeks pun still keluar.

normal. misi pun ada tanya saya sama ada susu dah start keluar ke belum. tapi saya belum keluar lagilah..

normal

1y trước

normal ya , walaupun tk picit . risau jugakk , sbb diorng cakap kalau picit boleh mmbuatkan baby lahir pramatang