perlu ke pam?

hi. nak tanya perlu ke saya pam susu sebab kalau anak menyusu belah kanan, belah kiri mesti susu menitik kadang sampai basah baju. saya pernah pam 2 hari sebab anak kena warded tapi time tu susu tak banyak so takleh nak bagi kat dia, lepas dia keluar wad jadi camni. tolong saya please sebab takut bengkak susu pulak. btw saya first time mom

4 Các câu trả lời

Kalau saya pam je sebab pernah kena bengkak susu. Tp sebab saya kerja so boleh la yg di pam tu jadi stock. Awak nk marmet boleh jugak la kot cuma saya jenis susu tak banyak so marmet tu mcm tak function

try bf dua belah. tpi slalunye sy pam la kalau bengkak sgt sebelah. tk pn, leh try pakai silicon haaka ni utk collect letdown. ad kt shopee

Waktu dlm pantang elakkan pam susu. Better marmet. Sbb boleh jadi oversupply kalau pam dlm pantang.

kalau dah bengkak memang kena pam wlaupun sebelah je ☺️