spotting lendir coklat

Saya baru confirm pregnant 5 minggu..tapi sekarang keluar lendir coklat dah masuk hari ketiga. Masa mula2 terus pergi hospital tapi doktor kata ok. Tapi ni dah masuk hari ketiga still keluar lendir coklat. Normal ke tidak tu? Kena pergi hospital semula tak? Ni pregnancy yg pertama.

10 Các câu trả lời

Sy dh 17 mnggu 3 hri still kuar lgi coklt mcm puan dan kdg darh muda.. chek doc kta norml.. sb kndugn nk lekat.. kmudian uri sy ke bwh skit.. jdi puan kna bnyk rest.. bole di kata bpe mnggu skli sy akn ke hsptl chek.. doc ada ckp risiko nk ggur tp sy mitk doa yg baik2 agar kndung sy baik dan kuat alhamdulillah smua baik..

Sy perasan post kt sini ramai juga alami spotting mcm ni. Sy pun sama, dah 3 minggu spotting. Coklat2 & kdg2 lendir ada darah sikit. Tp tak pernah penuh pantyliner. Siapa ada pengalaman sama? Esok sy scan, doakan baby membesar dengan baik & dh boleh dengar heartbeat 💓

Sya pun prnh mcm tu..dktor sruh byk rht & bt smentara waktu jgn bt hbungan bdn dgn suami dlu yer☺️,bgi janin kuat dlu,mnta nsihat dktor@nurse yg mnjga puan..tpi jika msih bleeding drh merah tu baik cpt2 g klinik

Same here. 6w pn still spotting .. pinkish brown kdg2 ad lendir skali.. dh cek ikt jln bwah skali hri tu, doct bgthu lendir2 mgkin dri vaginal mucus.. cuma klau warna merah tu better pergi hospital.

Doc ada bekal kn dupaston x.. Klu lme sgt baik pergi je hospital.. Mula2 dia coklat2.. Nti darah.. Mcm saya tahun lpas.. Xde pgalaman ank pertama.. Preg kali ke 2 nie awal2 doc da suh mkn dupaston.

Spotting tu normal sis..ada org akn mengalami spotting..if sis ade mengalami bleeding yg byk smp penuh pad or byk kali kene tukar pad sis cpt² g ke hospital ya..semoga urusan sis dipermudahkan..

Bila dh kluar lendir cmpur darah...bru g jmpe doktor balik....doc xbg ubat duphaston ke?jgn angkt brt2..

Normal mommy. Sbb bdn nk keluarkn drh period yg ptut kluar. Tu spotting.

sis scan 5 week dah nampak baby tak?

4y trước

Lom npk bby lg.. Cuma npk kantung je sis..

Bykkn bed rest awak