37 week 4 day

ada tak mummy² yg pengalaman keluar lendir coklat dlm tempoh yang lama. 📌 dah 2 mggu keluar lendir coklat masa semggu keluar lendir coklat dah rujuk dktr, dktor bagi ubat masuk dlm. Tapi masih keluar lg. 📌baby gerak ok, klau mengeras pun kadang2 je x kerap. 📌 walaupun ank no4 pengalaman kali ni lain plk. #03jan2021 #37week4days

4 Các câu trả lời

sama lah dgn sya skrg sya 32 week tp xbnyk lah dtg pn wktu pagi dlm kul 10 smpai ke mlm dh xada keluar pn ank grk ok je

4y trước

aminn awk pon sama ye sis..

📌04/jan/21, Alhamdulillh xde pape dah rujuk dgn dktr hospital ampang. doktr kate normal. lmbt lg pmbukaan. .

📌pernah keluar lendir + drh ank pertama & kedua tapi x lme semggu je pastu bersalin.. kali ni dah 2 mggu..

mg dpmudahkan segalanya..aamiin