Lapar malam buta awal kehamilan

Saya baru 6weeks 2days..3am terasa lapar,tekak ni nak makan yang sup2 pedas sikit..terus terfikir maggie kari..saya pun masak maggie kari sebungkus letak telur sebiji,share lah dengan suami..saya makan 40%,dia makan 60% 🤪 Saya seharian tak ada selera makan,jam 3am pula kelaparan sampai berbunyi perut😅 saya dah sebulan tak makan maggie,ni baru makan..untuk alas perut & hilangkan keinginan.. Ada ke mommy yang makan maggie masa awal kehamilan?boleh story2 disini..sharing2 experience gituu..hihi #pregnancy #bantusharing #ingintahu #1sttrimester #1stpregnancy #babysulung #6weeks2day #awalkehamilan #lapar #mengidam #mengandung

1 Trả lời

time Pkp nie memang megi aje penyelamat🤣.Saya pun masa 15w haritu makan jugaa megi 🤭