Maggie Sup Kari

hai mummy , saya dah 22 week + teringin nak makan maggie sup letak telur hujan hujan ni 🥲 saya takpernah lagi makan maggie masa pregnant ni , rasa sesudu dari suami gitu je . ni rasa mcm nak makan maggie pula . boleh ke ya 🥺

2 Các câu trả lời

Kalau tanya doktor, jgn kn org pregnant, org sihat pun doktor tak recommend makan maggie🤭 tapi kalau dah mengidam sangat, boleh je makan buat rasa2. Cuma limitkan sebulan 1-2 kali sbb maggie byk MSG kan. Dan masa pregnant ni pencernaan makanan mummies kan slow sikit, takut sembelit pula nanti. Pendapat saya, time2 Pregnant ni hati seeloknya tenang& happy, nak ikut 100% by the book the dos n donts pun tak boleh, nak free and easy sgt pun tak boleh. Mummy just buat yg terbaik aja ya 🩷 so go for it!

Boleh sis tpi jgn hari2 . Masa saya mabuk teruk saya banyak makan maggi sebab tak lalu nk makan nasi