keputihan

Saya ada terbaca kat google.. Keputihan tanda hamil.. Betul ka? Sebelum ni keputihan takbanyak.. Sekarang banyak pula.. Adakah keputihan tanda2 hamil?

6 Các câu trả lời

Cm sye sbelum kawen xpnah ada keputihan.. pregnant ank yg sulung, bru perasan, ehh ape nih putih2 kt bwah tuh.. then setiap kali pregnant mmg kne hadap, msti ada keputihan.. lpas bsalin ok.. skrg 21w, no 4, still ada tp kdg2.. gatal n very uncomfortable.. huhu rsa nk cpt2 bsalin so that keputihan tuh terus lenyap.. kahkahkah 🤭🤭

5y trước

First time ni.. Tu taktau sangat.. Hehe

keputihan saja bukan tanda hamil sis. tapi mmg dia salah satu tanda kehamilan. saya time tak pregnant keputihan kadang takdak kadang ada tiba2 time pregnant makin banyak. tapi saya ada simptom lain sama macam mual, gusi berdarah, demam, pening and etc.

5y trước

Dah miss 4 hari dah.. Okay try minggu depan.. Tq sis

Sya sebelum mgandung keluar keputihan byk sgt, mulanya Sya ingatkan haid lps tu cek byk sgt lendir putih. Lps Kuar keputihan tu haid Sya terus tkde, Sya berasa pelik test air kencing didapati Sya hamil syukur Alhamdulillah.

4y trước

saya pun ada keputihan lpas tu keluar darah dua hari je. tu hamil ke?

Keputihan bkn tanda hamil sis, keputihan berkaitan dgn hormon & jangkitan sekiranya ada.. keputihan tu biasa bg org perempuan melainkan ia berbau, berwarna & gatal.. xboleh berpegang terus mengatakan keputihan tu tansa hamil..

5y trước

Thanks

Kalau keputihan berwarna putih susu, kemungkinan YA.

2y trước

putih susu tu dia cecair ke atau pejal?

tpi kputihan nie bhya jga lau xbtul2 jaga...Bhya kt bby n faraj kte

5y trước

Klo sy x sis,tu bkn tnda pregnant..klo da pregnant ade kputihn x gatal je sy ade tp tu pun jrg