Keputihan ketika hamil

Bagaimana ya ada keputihan, adakah keputihan tanda akan berlaku keguguran,,sapa tau boleh share tips hilangkan keputihan

2 Các câu trả lời

insyaAllah xde apa2 sis. sy sepanjang kehamilan smpai ke beranak ade keputihan , bile masuk muncung itik tu , selalu doktor tnye sy ade keputihan , dan sy mengiyakan. cuma bukan tahap yang teruk kot sbb takde ambik rawatan, mungkin sis time checkup nti boleh tnye nurse untuk kepastian.

tq sis.. risau juga tq infonya