mykid anak

hi sy nak bertanya .. anak sy skrg sudah 7bulan .. tapi mykid masih dlm proses.. persoalannya .. sy kena ke jpn untuk daftar mykid atau tunggu permohonan diproses ni ye ? ..

mykid anak
5 Các câu trả lời

saya ada tnya jpn aritu. dia ckp mykid akn ada balik tapi xtaw bila. org jpn sendiri xsure. tapi mykid mmg kita akn dpt. so apa2 pkai surat beranak n kat situ pun ada no.ic

dengar kata mmg mykid dah xde. ada dengar juga yg chip utk mykid dh habis. jadi xsure mana yg betul. sy buat bulan 1 haritu pon belom dpt mykid. ada yg dr 2022 pon belom dpt awak

1y trước

ha'a. itu yg sy dengar la. kenapa awak nk daftar lagi. kan masa kita buat surat beranak baby tu terus dh register utk mykid baby kita😅

Anak sy dr bulan 12/2022 smpai skrg dlm prosess, katanya mykid dibubarkan .. suami ada call jpn, katanya xsure smpai bila .. tggu diorg umumkan lah nanti kalau dah ada ..

mykid ank sy pun mcm ni masi dlm proses..ank dah 9 bulan belum siap2 lg...

anak sy lahir bulan 12 still tk dpt awak. katenya chip abes. ntahla

12mo trước

samala sis mcm sy