anak angkat

saya ada serahkan baby saya kepada keluarga angkat atas sebab2 tertentu dgn perjanjian tak akan pisah ibu dgn anak.. tapi baru seminggu je ambik baby keluarga angkat dah block saya dr segenap pelusuk connection. apa tindakan yg boleh saya ambil ke saya kena redha je atas kebodohan saya serahkan anak saya kat orang dan orang rampas terus 😢

2 Các câu trả lời

Ibu ada x details keluarga angkat tersebut? Seperti dalam surat rasmi perjanjian bersama IC details bersama-sama address rumah masing-masing, surat beranak baby semua? Kalau ada semua ni and perjanjian tersebut adalah rasmi boleh buat laporan polis juga ataupun minta nasihat polis dulu bahawa kalau situasi macam ni boleh ke buat laporan polis sebab ibu ada perjanjian kan dgn mereka and kita kena faham juga prosedur polis macam mana. Then kalau boleh buat laporan kongsi dgn pihak polis semua maklumat yg ibu simpan.

tahu x details fmly tu?