Anak angkat

Salam nak tanya ada tak ibu2 dalam ni yang mencari keluarga angkat untuk anak ibu2 ? Kalau ade yang mencari keluarga angkat saya sedia untuk mengambil ank ibu2 untuk jadi anak angkat saye. Boleh contact saye 01121216830 (jia)

3 Các câu trả lời

Salam ibu2..Saya sekadar minta pendapat.Saya jenis period yang teratur setiap bulan selama 7hari..Tapi bulan ni saya dah lewat period 12hri..bile saya buat upt result -ve..kenapa ye.

2y trước

okey sis..tq tau..semoga ade rezeki untuk saya

hai semua sy nk tnya kandungan sy 6 week wajarkah tak nampak perut lagi ? kadang2 mcm keliru pregnant ke tak ni hehe , biasanya perut nmpak besar week kberapa ye ?

2y trước

Biasanya tgok pada badan. Ada jenis badan, paling awal 4 bulan dh nampak perut. Biasa nya sebulan smpai 3 bulan lebih ni, belum nampak lg. sbb baby kecik lg. after 4 bulan bru nampak perut. Sy dlu 4 bulan x nampak lg perut sbb tinggi. Dh 5 bulan bru nampak perut comel.

Semoga dipermudahkan urusan