Inginkan pendapat

Saya ada masalah keputihan dan air kencing kotor jadi macam mana nak elakkan ya?

2 Các câu trả lời

kerap kan . minum air masak sekurang-kurangnya 2L sehari ok sis .. kalau teruk boleh refer doc utk dpt kna ubat dr bawah .. jgn lupe minum air masak banyak .. minum yogurt plain .. kurangkan air n makanan manis .. selepas bersama .. pastikan cuci kemaluan bersih bersih yaa

Minum byk air. 2 litre ke atas. Makan yogurt dan consume pregnancy probiotics. Dpt membantu betul2..