Air kencing kotor

Macam mana nak elakkan air kencing kotor? Setiap kali chekup mst sangkut result postive blood 2+.. Scan buah pinggang n pundi kencing semua okay 😖😖

2 Các câu trả lời

Frst time bukak buku pink sangkut air kencing kotor then nurse ajar cara start dr tu terus okay.. 1) basuh dulu keliling vagina & kencing sikit dulu then hold pastu masokkn air kencing yg baru dlm botol

4y trước

Saya pun nurse ajar mcm tu. dah try buat... Result tetap air kencing kotor n ada +drh sikit😓

pagi2 kasi clear dulu sis, pastu kat klinik minum air bnyk2. insyaAllah x sangkut. sy buat mcm tu. sblm ni asyik sangkut je.

4y trước

Yaa, Selalu saya akan cuci bersih2 pastu baru amik test air kencing, air kosong pun dah try minum banyak.. start prgnnt lg sangkut😓