share pengalaman bersalin pada usia kandungan berapa?

Saya 32 minggu,1st baby... Teda pengalaman tp rajin gak tanya2 momy yg sama klinik sama sy..ada yg bilang 36minggu bersalin sudah,ada 35 minggu...jom kongsi pengalaman ibu semua

29 Các câu trả lời

37w baru kira kandungan matang. Bawah dari tu walaupun bersalin normal, Dr tetap akan pantau

saya 39 weeks 1 day melahirkan , tu pun shri sblm tu masih chill jalan2 .. hehe

1st baby Sy 39w 5d berat 2.8,skng bru msuk 2 bulan dh berat 4kilo lebih😊

Saya 31minggu dah bersalin.. Alhamdullillah allah permudahkan semua

4y trước

31 week baby lahir mcm mna sis? Pramatang ke? Maaf xda pengalaman

1st baby 39 weeks. 2nd baby 40 weeks 6 days

Sis 32 minggu dah bersalin?baby ok ke?

3 anak semuanya bersalin masa 38w

sya 36 mggu 🥰

saya 40minggu 3hari

Sy brsalin 38w 4d