USIA KANDUNGAN KETIKA BERSALIN

Assalamualaikum ibu².. ibu² bersalin ketika usia kandungan berapa minggu?? Share laa pengalaman yg terbersalin awal..

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam.. bersalin 35week 6hari baby kne warded nicu 5hari pengalaman bersalin, huhu lepas pegi checkup perut kt kk, duk petang kuar air ketuban,pegi PAC cek jln dh 6cm😅 ape lagi trus pegi LR..kul 8 lebih kua la baby boy..bersalin normal ..

2y trước

wahh, alhamdulillah.. dipermudahkan.. klu 35w 6 days tu, seminggu je lg dr usia kandungan sy.. dup dap dup dap rasanya 🤭

1st baby bersalin masa 38w2d. 2nd baby belom ada tanda2 lagi. tengah tunggu masa nk bersalin. sekarang dh 38w5d.