Hb makin rendah

Saya 30 mnggu hb saya rendah ad x tips untuk naikkan hb 2 mnggu lepas saya kene ubat cucuk 5jam tu tpi ttap x naik jgak lagi menurun dri 10.6 jadi 9.7 saya makan ubat iberet .. Mcm² dah makan jambu batu bayam merah daging buat ratah x naik jgak.. Kadang sampai dh xnk pi kk sbb nurse bising hb rendah 😞

1 Trả lời

amalkan iron rich diet. lepas makan makanan tinggi zat besi, makan buah tinggi vit C Vit C bantu serapan zat besi dlm darah