Pendapat 11 weeke

Saya 11 weeks tpi fetus takda heartbeat.. saya suspected miscarriage. Hari tu 8 weeks ada heartbeat. Tpi saya xda bleeding apa2. Dh jumpa doc pakar . Saya diberi 2 weeks utk tunggu.

4 Các câu trả lời

sama mcm saya xda heartbeat 10 weeks.. masa 9 weeks elok je ada hearbeat.. ada spotting sikit je. doktor bg masa 2 weeks.. tp saya reda makan duphaston.. x sampai sejam perut sakit.. den bleeding teruk n mula constraction mcm nk bersalin.. den janin keluar sendiri... better den kena cuci. . btw semoga sis n baby dipermudahkan urusan n ada rezeki buat sis.. doa kan saya tahun ada rezeki lgi..aamiin

Moga baik belaka tanpa mudarat. banyakkan rehat ya, jangan buat aktiviti/angkat barang berat

Semoga ada rezeki utk sis 🤲

semoga ada rezeki